Honlapunk, más honlaphoz hasonlóan, a konyhavarazsshop.hu(asztalterites.hu.- Pak-Si Kft.) is sütik (cookie-k) segítségével törekszik személyre szabott felhasználói élményt nyújtani, teszi mindezt anélkül, hogy Önt azonosítanánk. A sütik segítenek Önnek a honlapunk használatában és nekünk, hogy lássuk milyen tartalmat részesít előnyben, így azt az Ön igényeinek megfelelően tudjuk fejleszteni. Az oldal további használatával Ön beleegyezik a sütik felhasználásába. További információk.

 
Termékek Menü

GREEN öntöttvas lábos 26cm 4,75 L + fedő krém belső

Ár:
16.510 Ft (13.000 Ft + ÁFA)

LA CUISINE öntöttvas edények

Cikkszám: 432002
Elérhetőség: Szállítás alatt
Gyártó: La Cuisine
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Ha rozsdásodik a termék, alapjában véve ez akkor történik, amikor a perem nem szárad meg rendesen.
Használati útmutató, erre az esetre is: Normális hogy rozsdásodik a perem?I
Íme a válasz a gyár részéről:

A zománcozási folyamat során minden öntvény edény egy zománc bevonatot kap, amely során a perem vagy alj területének egy kis része kimaradhat. Ez is a mi természetes, egyedülálló gyártási folyamatunk része, ami nem befolyásolja a termék használatát. Emiatt minden terméket gyorsan és alaposan meg kell szárítani és száraz helyen tárolni.

Ha a rozsda megjelenik a peremnél, az edény párában maradhatott. Ha megszakad a száradási folyamat, vagy mosogatógépben marad a termék, rozsdásodhat. Ha ez megtörténik, azt javasoljuk, hogy egy nylon szivaccsal folyó víz alatt meg kell tisztítani, alaposan megszárítani, kevés (napraforgó) olajjal bedörzsölni a peremnél, hogy a keletkező réteg meggátolja az újrarozsdásodást. 

Amit minden vevőnek ajánlatos megtenni:

1.         Lekaparni a rozsdát (akár egy pénzérmével)
2.         Mosogatószeres vízben elmosogatni
3.         Alaposan megszárítani
​4.         (Olíva)olajos bedörzsölése az érintett területnek meggátolja az újabb rozsdásodást.

Alapjában véve ez akkor történik, amikor a perem nem szárad meg rendesen.